Reisdag 1
Door: Astrid
Blijf op de hoogte en volg Reinier en Astrid
23 Juli 2017 | Nederland, Eindhoven
Eigenlijk verliep de reis heel voorspoedig. Af en toe wat langzaam rijden bij wat werk aan de weg maar verder soepel. Lekker muziekje erbij, niet al te warm.. Af en toe een potje mastrermind met Joris, lekker de broodjes opeten en af en toe de oogjes dicht. Het viel allemaal reuze mee het rijden met die caravan.
Ons doel van de dag was om bij de grens van Oostenrijk te geraken maar daar waren we al om half 4 dus besloten we nog wat verder te gaan. We waren nog fris en alert dus geen probleem.
Om 17.00 zijn we aangekomen op de overnachtingscamping in scharnsteijn. Ruim 100 kilometer verder dan de bedoeling.
Lekker weertje, wel wat wolken maar niets verontrustends. We zitten in de vooralpen zoals ze dat hier noemen. De bergen worden langzaam hoger en hoger...
Eerst maar de pootjes uitgedraaid en Joris zijn tentje geplant. Lekker borreluurtje en daarna de camping verkennen. Even de bene strekken. Al snel kwamen we bij een riviertje naast de camping en zagen we de vissen... Joris snelde naar de auto om zijn hengel te halen. Met een overgebleven broodje hagelslag ving hij een forel. De camping poes vond dat bere interessant en stond eerste rang te kijken of er wat te halen viel.
Terug gekomen bij de tent zagen we dat er donkere wolken waren komen aanwaaien en tijdens het koken moesten we plotseling improviseren omdat de onweersbui losbarste. Creatief koken met de caravan .. Een hele ervaring maar gelukt.
Nu nog ff uitbuiken en douchen. Morgen de wekker maar weer om op tijd aan de laatste 400 kilometer te beginnen.
24 Juli 2017 - 21:50
Peer En Anita:
Soweeh, dat hebben jullie snel gedaan.
We zijn benieuwd naar het vervolg.
Dikke kus