Onverwachte Verhuizing
Door: Astrid
Blijf op de hoogte en volg Reinier en Astrid
27 Juli 2017 | Kroatië, Rtina
En met z'n drieën kunnen wij heel snel inpakken blijkt wan krap 1,5 uur later zat alles( nat ) in caravan en auto. Op weg naar de omgeving Zadar en de zon.
Een rit van maar 240 kilometer dus lekker op t gemak binnendoor gereden. De bedoeling was om op de verhuisdag van Zagreb naar zadar heel vroeg te vertrekken en dan de plitvice meren te bezoeken, maar omdat onze verhuizing nu nogal onverwachts kwam hebbe we die maar overgeslagen. Je moet daar echt vroeg zijn wil je niet met de hordes mensen meelopen..dus ander keertje dan maar.
Het landschap veranderde steeds en het was een mooie rit. Hoe dichter we bij de kust kwamen hoe blauwer de lucht.. Daar werden we allemaal, ik in het bijzonder, heel blij van. Onderweg even gebeld met een camping en die zei dat we wel mochten komen en dan zou t wel lukken om n plek te vinden.. We waren benieuwd waar we terecht kwamen. Camping miocic in Rtina is een heel mooi plekje dat bij ons meteen een beetje Grieks aandeed. We kregen een plek die voor 2 nachten beschikbaar is, nou ja plekje... Het is een heerlijk plekje onder de olijfbomen maar echt klein de luifel past niet aan de caravan dan kunnen we niet meer zitten. Maar het uitzicht is prachtig.we kijken aan 2 kanten uit op zee en omdat we wat hoger zitten hebben we geen last van de tenten voor ons. Naast en achter ons wel ..die staan redelijk dicht op ons..maar dat mag de pret niet drukken..
We hebben vanmiddag heerlijk gezwommen in de zee, de watertemperatuur is zelfs voor mij perfect.
Daarna een drankje op t terras en vanavond verse vis van de grill gegeten op datzelfde terras. Superrrr lekker
Nu is het bijna half 12 en zitten we nog buiten in t shirt en korte broek. Het is windstil, de krekeltjes tsjirpen en het is goed toeven hier.
Dit houden we wel vol!!