Rustdagje
Door: Astrid
Blijf op de hoogte en volg Reinier en Astrid
05 Augustus 2017 | Kroatië, Orebić
Inmiddels hadden we gehoord dater in het dorp een cafe was dat ijsklonten verkoopt. Dus wij na de afkoeling op zoek.. De koelkast kan het drinken niet echt koud krijgen met deze temperaturen, dus nu hebben we ook de koelbox met ijsklonten.toppie.
Na de lunch ( 15.00) gingen Reinier en Joris een jerski huren voor n half uur. En de man van de verhuur vond het prima als ze op de volle zee wisselden.. Joris zijn ogen twinkelden al bij het idee.
Die twee hebben zich lekker uitgeleefd en kwamen zeer Voldaan weer terug. Na nog een verfrissende duik lekker op de camping aan de borrel, en daar zitten we nu nog..gezellig kletsen met de buurtjes, een jong stelletje uit Nijmegen. En de kitten van de buren komt af en toe lekker paté eten.
Er is geen zuchtje wind, er beweegt geen blaadje aan de boom en het is eigenlijk jammer om naar bed te gaan, dus blijven we nog even zitten. Proost