Reisdag 2 - Reisverslag uit Berghem, Nederland van Reinier en Astrid boeije - WaarBenJij.nu Reisdag 2 - Reisverslag uit Berghem, Nederland van Reinier en Astrid boeije - WaarBenJij.nu

Reisdag 2

Door: Astrid

Blijf op de hoogte en volg Reinier en Astrid

24 Juli 2017 | Nederland, Berghem

Waarngisteravond de regen begon was deze vanochtend nog in alle hevigheid bezig. Vannacht kregen we er niet veel van mee we hebben geslapen als ossen!! Alle drie.
Het inpakken van de spullen moest ook even met wat improvisatie. Gelukkig hadden we gisteren alle stoelen enzo opgeborgen in de auto dus eigenlijk was alleen Joris zijn tent nat.deze hebben we flink uitgeklopt en opgevouwen in de schuur van de camping. Broodjes gegeten in de caravan en de poes was Weer van de partij. Het was oppassen dat ze niet meereisde met de caravan..
De regen hield maar niet op en van de trip door de Alpen hebben we niet veel meer gezien dan wolken en tunnels. Wat n hondenweer!!
We bleven maar gewoon volhouden dat we het daar achter licht zagen worden en warempel 50 km voor onze camping werd t droog en kwam de zon. Meteen ook erg warm dan.. Alles droog kunnen opzetten en boodschapjes gedaan. Lekker ff vissen met Joris en borrelen...maar ok hier kwamen de wolken en net toen het eten klaar was( 20.30) barstte het weer los.. Hevig onweer dat net langs de camping ging maar met spectaculaire bliksems... Eten onder de luifel dan maar.. Inmiddels is t droog .. Hebben we gedoucht en gaan we zo slapen. Het was en vermoeiend dagje maar morgen wordt t droog en lekker warm. We zitten op camp slapic en t ziet er prachtig uit. Goed sanitair en mooie rivier om te zwemmen vissen en varen.
Wordt vervolgd....